x

NOVO GESLO

Če ste pozabili svoje geslo ali uporabniško ime, vpišite e-poštni naslov, ki ste ga uporabili pri vaši registraciji.

E-pošta:

x

REGISTRACIJA NOVEGA UPORABNIKA

Izpolnite spodnja polja. Po oddani prijavi boste prejeli elektronsko pošto, s katero potrdite in aktivirate registracijo.
 
Ime:

Priimek:

Organizacija / šola:
E-pošta: E-pošta (ponovno):

Uporabniško ime:

Geslo: Geslo (ponovno):

Utrip iz delavnice na SIRIKTu

Posted on 20. May, 2013 by in Novice

Naše delavnice se je udeležilo preko 40 zvestih uporabnikov, ki so si z zanimanjem ogledali novosti ter podali nekaj dobrih predlogov za izboljšave.


Na konferenci SIRIKT bomo predstavljali prenovljeno spletno učilnico.

Vabljeni na:

- interaktivno predstavitev (dvorana Vitranc – četrtek 16.5.2013 med 15:00 – 16:30)

- delavnico v dvorano Planica B (hotel Larix – četrtek 16.5.2013 med 17:00 – 18:30


Vedno več nas je … :)

Posted on 05. Dec, 2012 by in Novice

Mesečno se nam v povprečju pridruži 1.000 novih uporabnikov. Kmalu se nam bo pridružil 30.000 registrirani uporabnik spletne učilnice eGradiva.si.


Gremo v šolo! :)))

Posted on 03. Sep, 2012 by in Novice

Želimo vam uspešen začetek novega šolskega leta, odlične uspehe in nova prijateljstva!


Dylan Arena je na TED-u imel zanimivo predavanje o personalizaciji izobraževanja v prihodnosti.


Počitniško branje :)

Posted on 17. Jul, 2012 by in Novice, Razno

Čeprav je čas počitnic, a vendarle poležavanje na plaži lahko izkoristimo tudi produktivno :)

Za poletno poslušanje smo vam zbrali najboljša prostodostopna spletna e-predavanja iz vodilnih svetovnih univerz. Zbirka obsega več kot 500 brezplačnih predavanj iz univerz, kot so Stanford, Yale, MIT, Oxford, Harvard in UC Berkeley ter znanih intelektualcev, kot so Richard Feynman, Leo Strauss, Bertrand Russell, Michel Foucault in Richard Dawkins. E-predavanja so  različnih vrst in virov – YouTube, iTunes ali univerzitetne spletne strani. Mnoge izmed njih si lahko v obliki mp3 datotek naložite na vaš predvajalnik glasbe. Torej, kaj še čakate? Potopite se v ta popoln seznam  in napolnite svojo glavo s še več znanja.

Seznam e-predavanj iz družboslovja in humanistike.

Seznam e-predavanj iz naravoslovnih ved.


Nedostopnost spletne učilnice

Posted on 08. May, 2012 by in Novice

Spoštovani,

v preteklih dneh smo zaradi nedelovanja SIOLovega omrežja imeli nekaj težav z dostopnostjo spletne učilnice eGradiva.si.

Za težave se opravičujemo. Naredili bomo vse, da se v prihodnosti ne bodo ponovile.


Sirikt 2012

Posted on 21. Mar, 2012 by in E-izobraževanje trendi, Novice

Ta konec tedna v Kranjski Gori poteka vsakoletna konference s področja e-izobraževanja Sirikt. Veselimo se zanimivih predavanj, novosti in primerov dobrih praks poučevanja preteklega leta. Posebej vas vabimo  na predstavitev učitelja Andreja Starca (petek ob 15h), ki bo predstavil, kako na OŠ Loški Potok poteka pouk z našimi e-učbeniki Tehnika in tehnologija.

Konferenco lahko spremljate tudi v živo preko spleta in preko Twitterja (#sirikt), napovedujemo pa tudi naše poročilo o zanimivostih .Bolečine v križu

Posted on 06. Mar, 2012 by in Novice


Arhiv novic:    2012    2011
  

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

zapri