x

NOVO GESLO

Če ste pozabili svoje geslo ali uporabniško ime, vpišite e-poštni naslov, ki ste ga uporabili pri vaši registraciji.

E-pošta:

x

REGISTRACIJA NOVEGA UPORABNIKA

Izpolnite spodnja polja. Po oddani prijavi boste prejeli elektronsko pošto, s katero potrdite in aktivirate registracijo.
 
Ime:

Priimek:

Organizacija / šola:
E-pošta: E-pošta (ponovno):

Uporabniško ime:

Geslo: Geslo (ponovno):

Comenius EduMedia medalja je naša!!!

Objavil dne 27. Jun, 2011 v Novice

Nemški inštitut za pedagogiko in informatiko podelil medaljo odličnosti slovenskemu e-učbeniku za frizerje
Berlin 24. 6. 2011

V Berlinu je potekala zaključna razglasitev mednarodnih priznanj Comenius EduMedia, ki jih vsakoletno podeljuje Nemški inštitut za pedagogiko in informatiko (Gesellschaft fur Pedagogik und Information E.V.). Partnerska skupina eGradiva.si (DigiEd, Videofon in Fakulteto za elektrotehniko) je prejelo medaljo odličnosti za e-gradivo Frizerstvo, ki je bilo izdelano s programskim orodjem Frames za izdelavo e-učbenikov. E-gradivo je za slovenske šole in dijake brezplačno dostopno v naši spletni učilnici, saj sta njegovo izdelavo podprla MŠŠ in EU.

Nemški inštitut na podlagi predstavitev in ocene akademske žirije izbranim e-gradivom podeli priznanja za odličnost v e-izobraževanju, med njimi pa potem z medaljami nagradi tudi izjemne dosežke v e-izobraževanju v Evropi za leto 2011. Medalja jih je postavila ob bok velikim mednarodnim podjetjem kot so založba Pearson, FWU, Smart, Nintendo Europe, itd., ki so prav tako prejeli medaljo.

Poleg medalje za e-gradivo Frizerstvo, pa je pečat odličnosti prejelo tudi e-gradivo Celica in genetika.

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

zapri