x

NOVO GESLO

Če ste pozabili svoje geslo ali uporabniško ime, vpišite e-poštni naslov, ki ste ga uporabili pri vaši registraciji.

E-pošta:

x

REGISTRACIJA NOVEGA UPORABNIKA

Izpolnite spodnja polja. Po oddani prijavi boste prejeli elektronsko pošto, s katero potrdite in aktivirate registracijo.
 
Ime:

Priimek:

Organizacija / šola:
E-pošta: E-pošta (ponovno):

Uporabniško ime:

Geslo: Geslo (ponovno):

O SPLETNI UČILNICI

Učenje in poučevanje s spletno učilnico eGradiva.si

  • spletna učilnica je kontrolirano spletno okolje, kjer imajo učenci dostop do preverjenih, z učnim načrtom predvidenih vsebin in kjer učitelj lahko nadzira in usmerja učenčev napredek.
  • e-gradiva so namenjena samostojnemu učenju kot tudi poučevanju, saj je mogoče posamezne gradnike (animacije, videje, slike) povečati na cel zaslon.
  • e-gradiva omogočajo obogaten pouk in izboljšujejo razumevanje snovi ter povečujejo motivacijo in pozornost.
  • v naši spletni učilnici imate vedno objavljene zadnje in izbrane verzije e-gradiv, tako da vam ni potrebno inštalirati oz. posodabljati
  • v prihodnosti bodo e-učbeniki postali alternativa učbenikom.

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

zapri