x

NOVO GESLO

Če ste pozabili svoje geslo ali uporabniško ime, vpišite e-poštni naslov, ki ste ga uporabili pri vaši registraciji.

E-pošta:

x

REGISTRACIJA NOVEGA UPORABNIKA

Izpolnite spodnja polja. Po oddani prijavi boste prejeli elektronsko pošto, s katero potrdite in aktivirate registracijo.
 
Ime:

Priimek:

Organizacija / šola:
E-pošta: E-pošta (ponovno):

Uporabniško ime:

Geslo: Geslo (ponovno):

SEZNAM E-GRADIV

Vsa izobraževalna e-gradiva v spletni učilnici so strokovno in didaktično usklajena, saj so jih pregledali strokovni recenzenti ter konzulenti ZRSŠ oz. CPI  ter so skladna z veljavnimi učnimi načrti.

Kratke predstavitve izobraževalnih e-gradiv:
- Snovanje posnetkov (Priročnik filmskega jezika)
- Veščina likovne kompozicije
- Fizika
- Obča geografija
- Ekonomija za ekonomske tehnike
- Tehnika in tehnologija
- Frizerstvo
- Naše telo
- Naravoslovje in tehnika 5
- Celica in genetika
- Geografija Slovenije
- Šport in zdravje
- Slovenščina na daljavo
- Strojništvo
- E-zdravstvena nega
- Lesarstvo
- Zgradba, raznolikost in soodvisnost živega

Posnetki zaslonskih strani nekaterih e-gradiv

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

zapri