x

NOVO GESLO

Če ste pozabili svoje geslo ali uporabniško ime, vpišite e-poštni naslov, ki ste ga uporabili pri vaši registraciji.

E-pošta:

x

REGISTRACIJA NOVEGA UPORABNIKA

Izpolnite spodnja polja. Po oddani prijavi boste prejeli elektronsko pošto, s katero potrdite in aktivirate registracijo.
 
Ime:

Priimek:

Organizacija / šola:
E-pošta: E-pošta (ponovno):

Uporabniško ime:

Geslo: Geslo (ponovno):

KAKO ZAČETI?

NAVODILA ZA DOSTOP
Za vstop v spletno učilnico potrebujete uporabniško ime in geslo. Če le-tega še nimate, v velikem zelenem oknu kliknite “Brezplačna registracija” in izpolnite vsa polja. S tem boste lahko dostopali do e-gradiv v vlogi učenca. Priporočamo, da si pred tem ogledate video navodila za začetnike.

UVAJALNI SEMINARJI
Izvajamo uvajalne seminarje za učitelje o uporabi spletne učilnice in e-gradiv. Priporočamo, da sledite obvestilom o seminarjih oz. nam posredujete vaše podatke, da vas pravočasno obvestimo o prihajajočem seminarju za vaše predmetno področje.

NAPREDNA UPORABA UČILNICE V VLOGI MENTORJA
V spletni učilnici v vlogi mentorja lahko oblikujete tudi svojo razredno skupino za svoje učence, kar vam omogoča zasebno komunikacijo s svojimi učenci, lasten forum, izmenjavo datotek, sledenje napredka učencev, elektronsko testiranje znanja in še več. Vlogo mentorja pridobite s tem, da nam pošljete izpolnjen obrazec s podatki za vaš razred. Pred tem priporočamo, da učilnico nekaj časa uporabljate v vlogi učenca in  obiščete enega izmed naših seminarjev.

PODPORA POUKA Z VIDEOPROGRAMI
Za vsa našteta in ostala predmetna področja so vam za podporo pri pouku v razredu na voljo tudi izobraževalni videoprogrami Videofon.

Za vsa tehnična vprašanja, predloge, ideje, pripombe in odkrite tipkarske škrate smo vam na voljo preko elektronske pošte.

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

zapri