x

NOVO GESLO

Če ste pozabili svoje geslo ali uporabniško ime, vpišite e-poštni naslov, ki ste ga uporabili pri vaši registraciji.

E-pošta:

x

REGISTRACIJA NOVEGA UPORABNIKA

Izpolnite spodnja polja. Po oddani prijavi boste prejeli elektronsko pošto, s katero potrdite in aktivirate registracijo.
 
Ime:

Priimek:

Organizacija / šola:
E-pošta: E-pošta (ponovno):

Uporabniško ime:

Geslo: Geslo (ponovno):

Slovenščina na daljavo

Povezava: www.e-slovenscina.si
(E-gradivo se ne nahaja v spletni učilnici eGradiva.si)

Slovenščina na daljavo je prostodostopno gradivo za učenje slovenščine kot tujega jezika.

Pomeni priložnost za vse, ki bi se radi na enostaven, igriv in učinkovit način naučili slovenščine ali se v njej izpopolnili. S tem sistemom se lahko učite sami, načrtujemo pa tudi organizirano učenje s pomočjo učitelja. Tečaj je namenjen tujim govorcem v Sloveniji in na tujem, slovenskim izseljencem in njihovim potomcem, izmenjavnim študentom, prevajalcem… Jezikovni tečaj je razdeljen na tri težavnostne stopnje: začetno, nadaljevalno in izpopolnjevalno. Razvija različne jezikovne dejavnosti, predvsem poslušanje, branje in pisanje. Uporabnik pri prvem vstopu v sistem najprej izpolni test in na podlagi rezultata mu sistem priporoči, katera stopnja tečaja bo zanj najprimernejša.

Za razvoj vsebine je poskrbel Center za slovenščino kot drugi/tuji jezik Filozofske fakultete Univerze v Ljubljani.

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

zapri