x

NOVO GESLO

Če ste pozabili svoje geslo ali uporabniško ime, vpišite e-poštni naslov, ki ste ga uporabili pri vaši registraciji.

E-pošta:

x

REGISTRACIJA NOVEGA UPORABNIKA

Izpolnite spodnja polja. Po oddani prijavi boste prejeli elektronsko pošto, s katero potrdite in aktivirate registracijo.
 
Ime:

Priimek:

Organizacija / šola:
E-pošta: E-pošta (ponovno):

Uporabniško ime:

Geslo: Geslo (ponovno):

O NAS

Podpora za učitelje:
E: podpora@egradiva.si
T: 04 581 4010

Spletna učilnica eGradiva.si že od leta 2007 slovenskemu šolskemu prostoru zagotavlja kvalitetna prostodostopna didaktična e-gradiva različnih predmetnih in strokovnih področij. Naša naloga in obveza je pripraviti učence in dijake na izzive današnjega in jutrišnjega sveta.

Spletna učilnica eGradiva.si živi v okviru partnerstva, ki ga sestavljajo Laboratorij za telekomunikacije Fakultete za elektrotehniko Univerze v Ljubljani (LTFE) ter podjetji Videofon d.o.o. in DigiEd d.o.o. Skupina 17 stalnih sodelavcev skrbi za:
- razvoj in delovanje spletne učilnice,
- razvoj novih e-vsebin, orodij za učitelje ter spletne didaktike,
- usposabljanje in podporo učiteljem pri uporabi.

E-gradiva in e-učbeniki so izdelani z avtorskim orodjem za izdelavo e-učbenikov Frames™, ki ga je razvilo podjetje DigiEd, objavljeni pa so v spletni učilnici oz. virtualnem učnem okolju E-cho, ki ga je razvil Laboratorij za telekomunikacije.

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

zapri