x

NOVO GESLO

Če ste pozabili svoje geslo ali uporabniško ime, vpišite e-poštni naslov, ki ste ga uporabili pri vaši registraciji.

E-pošta:

x

REGISTRACIJA NOVEGA UPORABNIKA

Izpolnite spodnja polja. Po oddani prijavi boste prejeli elektronsko pošto, s katero potrdite in aktivirate registracijo.
 
Ime:

Priimek:

Organizacija / šola:
E-pošta: E-pošta (ponovno):

Uporabniško ime:

Geslo: Geslo (ponovno):

Drugi o nas

Prejeli smo…
“Gradivo je odlično. Uporabljam ga kot motivacija na začetku ure s posameznimi animacijami, kot dopolnilo k frontalni razlagi, samostojno delo učencev, preverjanje znanj.” Špela Kleindienst, učiteljica Tehnike in tehnologije (OŠ Davorina Jenka Cerklje)

“Po pričakovanju, je bilo večini dijakov delo z e-gradivi všeč, všeč so jim slike in animacije. Oboje jim pomaga pri razumevanju dogajanj v celici in zakonov genetike. Oboje  jim je všeč, tako  samostojno delo kot le frontalna uporaba e-gradiva. Delovni listi se večini dijakom zdijo  koristni in uporabni kot učni pripomoček. Želijo si ponoviti delo z e-gradivi. Pohvalili so me, da sem edini učitelj, ki uporablja e-gradiva na I-tabli in vprašali,  zakaj je temu tako.” prof. Sabina Lepen Narič, biologinja (Gimnazija Jožeta Plečnika Ljubljana)

“Gradivo je zelo uporabno. Še posebej so uporabne animacije in grafikoni, ki jih uporabljam za svoje priprave za učne ure na pametni tabli. To zelo pritegne učence. Kar tako naprej. Takšnih učnih gradiv primanjkuje. Učitelji resno potrebujemo takšna gradiva. Hvala za vaše delo. IKT je super zadeva in verjetno zaradi tega ure potekajo brez večjih težav in uživamo vsi skupaj.” Peter Grbec, geograf (OŠ Antona Ukmarja Koper)


Objave v medijih

-MŠŠ: Medalja odličnosti slovenskemu e-gradivu Frizerstvo
- Dnevnik: Na poti k e-kompetentni šoli
- Časopis Finance: Učenci marsikje prehitevajo učitelje in šole
- Didakta: Fokus – Spletna učilnica www.egradiva.si (pdf, 1.3 Mb)
- Dnevnik: Ko učenje postane kul (pdf, 0.5 Mb)
- RTV, Polnočni klub: Nočem v šolske klopi

- Podim konferenca: Start:up Slovenija
Partner Digied d.o.o. je bil izbran za finalista na izboru Start:up Slovenija 2010 ter v okviru konference PODIM prejelo nagrado za Najboljši poslovni načrt 2010.

- Gesellschaft für Pädagogik und Information
E-gradivo Obča geografija je prejelo pečat Comenius EduMedia Siegel, za uvrstitev med 100 najboljših e-izobraževalnih gradiv v Evropi v letu 2009

- Gesellschaft für Pädagogik und Information
E-gradivo Snovanje videoposnetkov je prejelo medaljo Comenius EduMedia Medaille, za 4. najboljše e-izobraževalno gradivo v Evropi v letu 2008

- City magazine: Učimo se! (pdf, 7.4 Mb)

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

zapri